Tinder dating i norge Anne-Marie Rosalinn Djupeng (23) trodde hun skulle på en vanlig date, men ble lurt. – Jeg angrer veldig, sier mannen. Eksperter ber folk ta. I de siste månedene har Tinder profittert godt på den enorme mediadekningen, og fått mange nye brukere her i Norge. Jeg og folk som aldri. Sammendrag Tinder er den mest populære datingappen, ikke bare i Norge, men i mange forskjellige land. Det sies at Tinder er en app som kun tiltrekker seg. Tinder er en app som har tatt både verden og Norge med storm på rekordtid. inn i noe som minner mer om et nytt sosialt medium enn om en dating-side.

Sammendrag Tinder er den mest populære datingappen, ikke bare i Norge, men i mange forskjellige land. Det sies at Tinder er en app som kun tiltrekker seg.

Folk som bruker sjekkeapper, som Tinder eller andre bildebaserte dating-apper, er generelt mer åpne for kortvarig og uforpliktende forhold og. Tinder er en app som har tatt både verden og Norge med storm på rekordtid. inn i noe som minner mer om et nytt sosialt medium enn om en dating-side.

HAPPN , TINDER - Ida var Oslos mest populære på Happn. Nå har hun funnet kjærligheten

Med over 30 milliarder matcher så langt, er Tinder® verdens mest populære app for å møte nye mennesker. Tenk på oss som den mest pålitelige støttespilleren. I de siste månedene har Tinder profittert godt på den enorme mediadekningen, og fått mange nye brukere her i Norge. Jeg og folk som aldri.

Det er mindre enn to år siden Ida (33) var den mest populære jenta på datingappen Happn i Oslo. Hun hadde truffet en del forskjellige menn.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail