Gledespiker oslo in oslo Pro Sentret i Oslo dokumenterer voldsepisoder mot prostituerte kvinner. (VG Nett) Flere av de nigerianske prostituerte i Oslo skal være under 18 år. For to uker siden ble to menn siktet for voldtekt av nigerianske prostituerte. Nå er kvinnene hevet ut av leiligheten de bodde i. Prostituerte føler. Like etter at kjøp av sex ble forbudt var den ellers så travle Kirkegata i Oslo tømt for prostituerte. Nå er nigerianske prostituerte på plass igjen. Foto: Stian Lysberg.

Pro Sentret i Oslo dokumenterer voldsepisoder mot prostituerte kvinner. Like etter at kjøp av sex ble forbudt var den ellers så travle Kirkegata i Oslo tømt for prostituerte. Nå er nigerianske prostituerte på plass igjen. Foto: Stian Lysberg. d. Oslo S, Sentralbanestasjonen i hovedstaden, er inngangsport for tog- og fly-reisende – og er åsted for ungdomsgjenger og kriminelles.

Dette er en brutal påminnelse for de gateprostituerte i Oslo om hvilken risiko de utsetter seg for, sier lederen for Pro Sentret, etter drapet på en. Det er nigerianske, rumenske og bulgarske prostituerte som har tatt over sex-markedet i Oslo.

Foto: Nina Hansen/DagbladetVis mer. (VG Nett) Flere av de nigerianske prostituerte i Oslo skal være under 18 år.

– Mange prostituerte i Oslo er redde nå – NRK Østlandssendingen – Lokale nyheter, TV og radio

Antall prostituerte i Oslo er fordoblet på ti år. Bare siden i fjor er antall gateprostituerte gått opp fra til Stockholm-politiet er sjokkert. d. Oslo S, Sentralbanestasjonen i hovedstaden, er inngangsport for tog- og fly-reisende – og er åsted for ungdomsgjenger og kriminelles.

Pro Sentret i Oslo dokumenterer voldsepisoder mot prostituerte kvinner.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail