Sex i thailand sex med prostituert Menn som reiser uten kvinnelig følge til Thailand = sex - omtrent ubetinget. "Er du en av de som tror at Thailand kun dreier seg om sex og prostitusjon?". Regner vel med du syntes sex'en er verdt risiko'en, spesielt dersom du har sex med prostituerte eller jenter som kan være prostituerte, Nå kan en vel alikavel. Journalist og forfatter Frida Boisen tar et oppgjør med menn som reiser til Thailand for å kjøpe sex, og med landets myndigheter som lukker. Norske menn som reiser til Pattaya i Thailand er medansvarlig i I praksis kom de for å utnytte fattige thailandske jenter for sex, en belønning Hun fortalte meg historien som mange av de prostituerte jentene i Pattaya deler.

Tema: Prostitusjon er forbudt - men likevel åpent akseptert - Thailands Tidende

Regner vel med du syntes sex'en er verdt risiko'en, spesielt dersom du har sex med prostituerte eller jenter som kan være prostituerte, Nå kan en vel alikavel.

Thailand - Prostituerte Samfunn, etikk og politikk. Hva syns folket her om å kjøpe seg ei jente i Thailand for å ha sex? Er det helt forkastelig. Menn som reiser uten kvinnelig følge til Thailand = sex - omtrent ubetinget. "Er du en av de som tror at Thailand kun dreier seg om sex og prostitusjon?".

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail